Káva z regionu Puebla, farmářky Sandry Elizabeth Romero Andablo.
Oblast Huitzilan de Serdán, kde se kávová plantáž nachází je v nadmořské výšce 1130 metrů.
Tato káva má cupping skóre 87,57 (ze 100).
Káva má dobře vyváženou svěří chuť. Vyniká ovocnými tóny s podtóny javorového sirupu, melasy, koření a oříšků.
Aroma/Příchuť: Karamel, Pomeranč, Bílý hroznový, Jablko, Černá třešeň, Hnědé koření, Hnědý cukr, Máslo, Casisu, Čokoláda, Skořice, Citrus, Kakao, Kokos, Smetana, Zlatá rozinka, Ibišek, Med, Citronová tráva, Javorový sirup, Meloun, mléčná čokoláda, melasa, hruška, švestka, pomelo, červené jablko, pražený lískový oříšek, strachový sirup, jahoda