V současné době Tirra, farma družstva v oblasti Los Santos, vyrábí jak přírodní kávu, tak kávu z medu (Honey proces). Tato šarže obsahuje Caturra a Catuai pěstované na 1500-1700 m nm. „Medová“ káva neobsahuje žádný med. Je to název hybridního procesu, který využívá prvky praní a přírodního zpracování. Tyto kávy se sbírají, třídí a procházejí rozvlákňovačem, který odstraňuje slupky třešní kolem znka. V tomto procesu zpracování je určité množství lepkavé slizové vrstvy z třešně zanecháno , místo aby bylo zcela odstraněno jako u umyté kávy. Káva se poté rozprostře na vyvýšená lůžka, aby uschla s touto lepkavou vrstvou neporušenou. Medové kávy mívají více těla, sladkosti a ovocnosti, než kdyby se stejná káva před sušením úplně omyla, ale zároveň bývají čistší chuti a méně fermentované než plné přírodní kávy, které se suší s třešní zcela neporušenou jako rozinkou.
Tato dobře vyvážená káva se sametovým tělem a nádhernou citrusovou kyselostí nabízí příchutě jako maliny, borůvky a hořkou čokoládu. Následuje velmi čistá dochuť.